Bemutatkozás

1996-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, de az állatok szeretete és a velük való foglalkozás - gondoskodás gyerekkoromtól kezdve életem része volt. Az elhivatottság érzése - persze akkor még nem tudatosan - már az általános iskolai évek alatt kialakult bennem. A diploma megszerzése után a Primavet Állatgyógyászati Kft.-nél (ma Primavet Gyógyszer Nagykereskedelmi Kft.) dolgoztam, mint állatorvos-látogató. Budapesten és Pest megyében jártam a praktizáló kollegákhoz információkkal, új termékek bevezetésénél segédkeztem. Kis rálátásom lett az állatgyógyszer piacra, a forgalamzásra és a gyógyszerekkel kapcsolatos szabályozásokra. Ezeknek az ismereteknek nagy hasznát veszem ma is, saját patikánk működtetésekor. 1999-től a Prim-a-Vet ÁK. Kft. Rendelőintézetében dolgoztam, mint alkalmazott állatorvos. Feladatom volt az ambuláns betegellátás, valamint a műtétek során az aneszteziológia és a sürgősségi ellátás felügyelete, megszervezése.

2009-ben adódott a lehetőség, hogy feleségemmel együtt megalapítva a Vet-Plus Kft.-t, megnyitottuk saját rendelőnket Újpest központjához közel, a Víztorony és az Árpád Kórház mellet. Rendelőnkben jól felszerelt állatgyógyászati patika is üzemel, vényköteles és szabadforgalmú készítmények, diétás és fiziológiás tápok, valamint felszerelések széles választékával próbáljuk meg kielégíteni az állattartók, állatbarátok igényeit. Rendelőnkben lágysebészeti ellátás is zajlik, röntgen segíti a munkánkat, valamint jól felszerelt laborháttér is a rendelkezésünkre áll. A csontsebészeti műtéteken kívül igyekszünk a lehető legteljesebb ellátást biztosítani az állatgyógyászat és az állattartás terén.

Rendszeresen részt veszünk hazai és külföldi szakmai továbbképzéseken, hogy a lehető legfrissebb információk segíthessék munkánkat. Több állatvédő szervezettel is kapcsolatban állunk, segítve nemes munkájukat.

Szeretettel várjuk Rendelőnkben!

Dr. Nyomárkay István